Chorizopyttis (Chorizo hash)

Mietin usein, että onko nälkä paras mauste? Tuntuu nimittäin, että kaikkein nälkäisimmillään syntyy parhaat ja simppeleimmät ohjeet, sellaiset joita ei ikinä keksisi silloin kun on aikaa. Yhden pitkän työpäivän päätteeksi tulin kotiin sudennälkäisenä ja jääkaapissa oli suurinpiirtein alla olevat ainekset ja lisäksi kananmuna eikä muuta. Ajattelin, että tuohan on tavallaan pyttipannu! Ja hyvä pyttipannu olikin, peittoaa heittämällä perinteisen peruna-jauhomakkaraihanuuden. Kerrassaan herkullista!

Chorizopyttis (Chorizo hash)

(2 annosta / portions)

100 g chorizoa viipaloituna (chorizo, sliced)

4 isoa herkkusientä (large mushrooms)

½ fenkoli (fennel)

2 rkl oliiviöljyä (2 tbsp olive oil)

2 luomumunaa (organic eggs)

100 g kimchi-hapankaalta (kimchi or sour kraut)

  1. Laita chorizo isolle pannulle ja käännä liesi keskiteholle. Anna viipaleiden hiljalleen paistua ja rapeutua. (Add chorizo into a big frying pan and turn up the heat to medium. Leave chorizo to fry and get crispy slowly.)
  2. Viipaloi sienet ja fenkoli. Kun chorizo on hivenen ruskistunut, lisää pannulle sienet ja fenkoli sekä oliiviöljy. (Slice mushrooms and fennel. When the chorizo has gotten brown on the edges, add the mushrooms, fennel and olive oil. )
  3. Paista muutama min. Tee hiukan tilaa pannun reunaan ja paista kananmunat vain toiselta puolelta, jotta keltuainen jää valuvaksi. (Fry a few minutes. Make a room to fry eggs on the other side of the pan. Leave the yolk uncooked.)
  4. Tarjoa pyttipannu paistetun munan ja kimchi-hapankaalin kanssa. (Serve the hash with fried egg and kimchi or sour kraut.)

Makrot (macros) / annos (portion):

HH (carbs) 7 g, Prot 21 g, Rasva (fat) 37 g

Kcal / annos (portion): 451

2 thoughts on “Chorizopyttis (Chorizo hash)

  1. Hienosti yhdistyy maut tässä! Oon kokeillut näitä sinun reseptejä ja hyvää on ollut kaikki mutta tästä tuli suosikki. Herkullista!!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s