Ketopuoti

TERVETULOA KETOARTESAANIEN

VERKKOKAUPPAAN!

(Ketoreseptit-blogi löytyy täältä!)

Ketoreseptit-blogi on ilahduttanut ketoilijoita jo useamman vuoden. Ketopuodista voit ostaa nyt herkulliset Ketoreseptien alkuperäisillä ohjeilla käsintehdyt ruoat, leivonnaiset ja herkut suoraan tekijöiltä itseltään eli Ketoartesaaneilta sekä valikoituja ketoruokavalioon sopivia muita tuotteita. Tarkemmat tilausohjeet löydät vierittämällä sivun alalaitaan.

SELAA TUOTTEITA OSASTOITTAIN!

Avaa alasvetovalikko, valitse haluamasi osasto ja klikkaa nuolta oikeassa reunassa.


UUSIMMAT TUOTTEET

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

Miksi valita Ketoartesaanien tuotteet?

Käytämme vain parhaita raaka-aineita ja panostamme tuotteiden makuun sekä ravitsemukselliseen laatuun ja luonnollisuuteen. Suosimme raaka-aineissa aina kotimaista lähituotantoa, kun se vain suinkin on mahdollista. Tuotteissamme ei käytetä lisä- tai säilöntäaineita, vaan ne pakastetaan säilyvyyden takaamiseksi.

Ostamalla Ketoartesaaneilta syöt puhdasta ruokaa ja tuet pienyrittäjiä <3.

KUINKA OSTAN KETOARTESAANIEN VERKKOKAUPASTA?

  1. Ketoartesaanien tuotteet tilataan verkkokaupasta, joka löytyy kun skrollaat tätä sivua alaspäin. Vaihtoehtoisesti voit ilmaantua paikalle Ketokeittiölle (Maakaari 3) arkisin klo 9 – 16 tai lauantaisin klo 10 – 13 ja ostaa valmiina varastossa olevia tuotteita. Suosittelemme vahvistamaan tulosi, jotta olemme varmasti paikalla (p. 0505523622). HUOM! Vappuaattona pe 30.4.2021 ei ole kotiintoimitusta ja vappupäivänä la 1.5.2021 olemme suljettu.
  2. Näet verkkokaupassa ajantasaisen varastotilanteen. Valmiit tuotteet ovat noudettavissa vaikka samana päivänä arkisin klo 9 – 16 ja lauantaisin klo 10 – 13. Iltanoudot onnistuvat sovittaessa, laitathan viestiä toiveestasi. Jälkitoimitustuotteiden osalta saat sähköpostivahvistuksen, kun ne ovat valmiina noudettaviksi tai kuljetettavaksi. Pyrimme valmistamaan tuotteet 2 työpäivän kuluessa.
  3. Voit noutaa tilaamasi tuotteet Helsingin Viikistä (Maakaari 3). Toivomme, että kirjoitat verkkokaupan tilauslomakkeen lisätietokenttään minä päivänä ja mihin aikaan suunnilleen noudat tilauksesi, jotta osaamme pakata sen valmiiksi ja olemme varmasti paikalla kun saavut.
  4. Voit valita myös kotiinkuljetuksen (9,90€) maanantai ja perjantai -iltaisin Helsingin, Vantaan ja Espoon alueelle. Istut siis työpäivän jälkeen vain sohvalle ja me tuomme tilauksen kotiovellesi! Yli 150€ tilauksiin kotiintoimitus on aina ilmainen.
  5. Maksutapoina toimivat mobilepay ja tilisiirto, maksuohjeet saat tilauksen tehtyäsi.

Mikäli nouto- tai kotiinkuljetusajat eivät sovi sinulle tai et löydä puodista sitä mitä olet vailla, laitathan sähköpostia (ketoartesaanit@gmail.com) tai soita p. 0505223622 ja katsomme mitä voimme tehdä!